Rätt hundfoder ger en frisk hund!

Idag fick jag ett mail från en av mina kunder som gladde mycket. Att hitta rätt foder till en hund som har någon sorts problem som t ex dålig mage, klåda eller eksem är oftast nyckel till en frisk hund. Här kommer deras berättelse.

”Vår hund Conrad har mått dåligt sedan vi hämtade honom på sin kennel. Han var mycket dålig i magen. Efter biopsi och andra prover kom dom fram till att han hade en allergisk reaktion i tarmarna som skulle vara i hela livet. Lösningen: kortisontabletter. Förvisso har han mått mycket bättre sedan han började med kortison men då och då blev han dålig ändå – både i magen och  utslag på huden.
Men det var innan vi fann Charlotte – med hennes håranalys kom hon fram till rätt foder. Redan efter 5 dagar märkte vi skillnad på Conrad: han var piggare, busigare, mer aktiv och livlig! Han brukade inte vara sugen på lek, men nu går han själv och hämtar leksaker! Så hade vi aldrig sett honom. Conrad är 3,5 år gammal.
Eftersom vi har en hund till, Wilma, så fick även hon börja äta samma foder för enkelhetens skull. Även hon som inte har någon obalans i kroppen blev piggare!
Wilma brukade inbjuda Conrad till lek men han brukade strunta i det. Nu är det full rulle här…… Jätte skönt att se dom må bra!
Mvh
Pernilla & Carlos”

Du gillar kanske också...